2018-nu - Bas Magré

Kodi addon - Kanalenlijst Hans

In de satelliet-wereld is het een algemeen begrip, de kanalenlijst gemaakt door Hans van de satellietclub De Transponder. Tijdens mijn bezoek in het clubgebouw werd duidelijk dat ik al meerdere addons gemaakt had voor Kodi. Een paar clubleden vroegen zich af of ik dit ook met de Kanalenlijst van Hans kon doen. Natuurlijk, dus zo gezegd, zo gedaan. plugin.video.hanssettings

Satellietclub De Transponder

De satellietclub “De Transponder” is een groep mensen welke (elke) 4de zaterdag van de maand samen komen in het clubgebouw/buurtcentrum “Op Dreef” in Apeldoorn. Hier flashen ze de laatste firmware van hun sateliet ontvanger, repareren ze sateliet ontvanger en hebben ze het over de techniek. Voor meer info zie hun website. Ze hebben zelfs eens een Kodi demo gegeven youtube.

Geen officele addon

Ik heb geprobeerd er een officiele addon van te maken en hem aan te bieden bij Kodi-addons, maar helaas kon de addon niet aan hun regels voldoen. De streams kunnen namelijk door een 3de partij veranderd worden (Hans). Mogelijk zouden er ook stream neergezet kunnen worden welke betaald zijn. Dus het is een privé project gebleven.